Flag of the UK       login

jongeren

       jongeren 

De eerste jongeren zijn aan de slag bij onze partner IXAS Projectorganisatie  Ze werken aan de IXAS  en worden begeleid door Geja Werkprojecten.  De vraag naar handen neemt toe.

Onze partner IXAS Projectorganisatie  heeft  TvA gevraagd om kandidaten voor haar project IXAS. De verdieping /verbreding van de  A-9 . Het gaat om jongeren die gemotiveerd zijn om te werken aan grote projecten voor de wegenbouw. De TvA kandidaten krijgen allemaal social coaching en begeleiding op het werk. Ze starten met een Voortraject om te leren werken. Dat wordt geregeld door Geja Werkprojecten.  We proberen een goede match te maken, maar dat is niet altijd makkelijk. Voor veel jongeren is aan het werk gaan en zeker op grote projecten een zware opgaaf.  Via onze aanpak bereiden we de jongeren stap voor stap voor om te gaan werken. Essentieel in onze aanpak en randvoorwaarde om jongeren aan het werk te laten gaan en te houden.

Gepubliceerd op: 31/10/2016

TALENT VOOR AMSTERDAM

 
  privacyverklaring

WAT WE DOEN

Talent voor Amsterdam voorkomt schooluitval en jeugdwerkloosheid. De partners investeren in hun talent en bieden jongeren een gecombineerd aanbod van werk + onderwijs + wonen + support.