Flag of the UK       login

jongeren

       jongeren 

"Ontwerp, Repareer, Hack: hoe technologie werkt en hoe je het zelf kan maken"

Dat is de workshop die Salesforce.org organiseert voor jongeren die deelnemen aan Talent voor Amsterdam. In 4 sessies leren ze de basis van technologie door zelf te ontwerpen, bouwen en programmeren. In kleine groepjes aan de slag.

De speciale training is door Salesforce.org gemaakt voor TvA. Jongeren die praktijkgericht zijn ingesteld. Ze doen kennis en vaardigheden op en zijn "te gast zijn" op de Zuidas. Dat is werken in een zeer dynamische omgeving. Een waardevolle ervaring. Medewerkers van Salesforce.org geven de trainingen als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er wordt samengewerkt met de stichting Newtechkids.   

Talent voor Amsterdam is trots op de samenwerking met het bedrijf Salesforce.org. De workshops zijn afgesloten met overhandiging van een ICT Certificaat door de vice -predident van Salesforce.org - Nederland. Iedereen heeft van deze sessies geleerd. Als vervolg organiseert Salesforce.org voor de deelnemers een mentoring programma.  Binnenkort bekijken we de mogelijkheid om ook in  2018 ICT workshops te starten..

Meer informatie over de workshops? 

Meedoen met Talent voor Amsterdam en de ICT workshops?  We werken graag met andere organisaties om jongeren een kans te bieden om aan de workshops deel te nemen. Suggesties, vragen? Laat het ons weten. 

ICT Certificaat

 

    De eerste groep trotse TvA deelnemers ontvangt een ICT Certificaat
    dec 2017. 

 

Logo Salesforce

 

 

 

 

TALENT VOOR AMSTERDAM

 
  privacyverklaring

WAT WE DOEN

Talent voor Amsterdam voorkomt schooluitval en jeugdwerkloosheid. De partners investeren in hun talent en bieden jongeren een gecombineerd aanbod van werk + onderwijs + wonen + support.